Najnovšie recenzie zo sekcie Sprchové gély
- Za 3,5€ fajn
- Výborne silno vonia
- Dobre sa drží a dávkuje...
- Mal som z toho z niektorej varianty Axe červenú pokožku, čo ma prekvapilo, bohvie čo to obsahuje...
Axe odporúčam za tú cenu.Je to kvalita MAde in Germany... Nivea a Dove sú predražené a mazlavé a také nechcem...a drahé
- Velka spokojnost s tymito gelmi
- Kupujem uz tretikrat, velka spokojnost
- Prvýkrát som niečo také vyskúšala. Išla som do toho kvôli tomu, že sa jedná o prírodný produkt a tiež, že som už mala z tejto rady detoxikačnú masku na vlasy a bola som spokojná. Mydlo som vyskúšala na dlhé vlasy a môžem povedať, že moja spokojnosť je podstatne vyššia, než boli moje očakávania
- vôňa
- umyje
- výborná vona
- výborná cena 3,3€
- účinný
- lepši ako Nivea a Dove
- žiadna
Najlepší sprchový gél aký som kedy mal. Za tú cenu bezkonkurenčný a najvoňavejší.
S výrobkom som veľmi spokojný, splnil to, čo som od neho očakával.
Tento sprchový gél kupujem dlhé roky, pretože mimoriadne vyhovuje mojej pokožke (suchá až extrémne suchá). Ak ho používam stále, môžem obmedziť spotrebu telového mlieka.
Je to normálny sprchový gél značky Palmolive; kupujem ho pre vôňu, ktorá sa mi mimoriadne páči.
Je to veľmi dobré
Je to jemny sprchac S krasnou vonou
jemný konzistenciou aj vôňou
- Očisťuje pleť
- Příjemná mořská vůně
Pena už bola vyskúšana,je veľmi príjemná, kvalitná - teraz však nebola dodaná- vypredaná
- príjemná vôňa, kvalita produktu
- mne osobne moc nevyhovuje nový obal
Tento produkt používam už roky. Nádherná, dlhotrvajúca vôňa, príjemný na pokožku. Trochu mi chýba "starší obal", ktorý bol podľa mňa praktickejší, priehľadnejší a krajší. Som rád, že po výpadku jeho dostupnosti v SR, sa dá u nás opäť kúpiť.
Vynikajuci, vlacny
Skvelý, odporúčam
- Produkt pouzivam len par dni, takze nemozem zodpovedne opisat skusenosti, ale verim, ze mi pomoze.
Krásne vonia
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »